Uw winkelwagen is leeg    Totaal: € 0,00
gratis verzending horlogesonze vermelding op www.keurmerk.info
Tel. 046-4106973

Watch4Jewels

 

Watch4Jewels.nl is de webshop van Juwelier van Sloun gevestigd in Geleen.  Juwelier van Sloun Geleen is al meer dan 55 jaar actief in de juweliersbranche en een begrip in Geleen en omstreken.  Inmiddels heeft  de  derde generatie haar intrede gemaakt in de zaak en is onze webshop Watch4Jewels.nl een logische uitbreiding van het bedrijf.

De juweliersbranche is de laatste tijd sterk veranderd. Werden er vroeger vooral gouden sieraden, horloges en klokken verkocht , tegenwoordig wisselen trends snel en komen er steeds meer hippe merken bij, zowel op het gebied van sieraden als van horloges. Het is voor ons een  uitdaging steeds de beste merken en collecties uit te zoeken en we hopen dan ook dat je met veel plezier op onze site rond kijkt en ook jij enthousiast raakt.

Bestellen via Watch4Jewels is veilig en betrouwbaar. Van alle merken die we voeren zijn we officieel dealer en leveren dan ook de daarbij horende service. Heb je vragen, aarzel niet contact met ons op te nemen op telefoonnummer: 046-4106973 of via mail: info@watch4jewels.nl